Matts Persgården välkomnar dig till oss för att umgås och njuta av en helg tillsammans med andra yogisar.

Helgen innehåller utvecklande yogapass och med hjälp av “Yoga By Milo” får ni de verktyg ni behöver för att stilla sinnet. Utöver yogapassen kommer ni också få möjlighet att se några av Olsbennings finaste skogsstigar tillsammans med Ann-Charlotte från LymanPT samt möjlighet till tips för träning.

Fredagen: Ankommer ni till Matts Persgården under eftermiddagen där ni installerar er innan vi startar med en lugn kvällsmeditation med andningsövningar tillsammans med de andra deltagarna. Efter detta serveras en lätt middag och vi lär känna varandra och diskutera vad vi vill ha ut av denna helg. Tidig kväll & en god natts sömn är det som kommer behövas för de kommande dagarna.

Lördag: Innan frukosten börjar vi med ett härligt yogapass för att väcka kropparna tillsammans. Därefter serveras en härlig frukost i köket innan det är dags för dagens skogspromenad. Lunchen serveras ute i det gröna och sedan får ni tid för egen reflektion, en god bok eller kanske ett dopp i sjön innan det är dags för ett Restorativepass. Efter detta är man värd en dusch eller ett dopp i sjön, bastun är påslagen och man har chans att smälta dagens aktiviteter innan vi slår oss ner vid ett dukat bord och en god middag.

Söndag: Börjar vi med det sista yogapasset innan frukost och sedan är det dags för den sista skogspromenaden innan det är dags att äta lunch och lämna Matts Persgården för denna gång.

Vår yogi heter Marie-Louise Albertsson även kallad ”Milo” hon är RYT Yogalärare i Hatha och Restorative yoga. Milo är utbildad i Stockholm på Yogayama. Hon driver ”Yogaföralla” yogastudio i Avesta samt Yogabymilo.

”Mitt mål är att göra yogan tillgänglig för alla att ge alla möjlighet att få känna andetagets kraft, att ge alla möjlighet att stilla sinnet  och att ge alla möjlighet att hitta in i sin kropp och utforska möjligheterna som finns just där”.

Varmt välkomna!

Pris: 2800 kr (egen sovalkov, 2 frukostbuffér, 2 luncher, 2 middagar, fri tillgång brygga och strand, utomhusgym, bastu, föreläsning med Milo om andning, meditation och all yoga).

Önskar man träningspass med LymanPT utöver dessa aktiviteter kan dessa bokas på plats.

Betalning: Hela beloppet betalas med swish (076-1616984). För faktura maila info@mattspersgarden.se För företag tillkommer moms på priset.

Plats: Matts Persgården, Olsbenning 35, 738 92 Norberg.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).  OBS antalet platser är begränsade.

För frågor: info@mattspersgarden.se eller 076-1616984

Att ta med: Yogakläder (mjukt och skönt). Skor & kläder för skogspromenader, myggmedel.

Comments are closed.