Matts Persgården välkomnar dig och din häst till oss med ridning, träning och chans att umgås och njuta av en helg tillsammans. Utvecklande träningspass för både häst och ryttare och med hjälp av Stall Elsa Ekman får ni de verktyg ni behöver för att utvecklas vidare mot nya mål! Lika viktigt som att träna din häst är det att träna din kropp för att orka prestera på samma nivå som hästen och här kommer ni få hjälp av Ann-Charlotte från LymanPT med rörelse och styrkepass under helgen för att stärka upp de muskler som behövs för att vara en stark ryttare.

Fredagen: Ankommer ni till Matts Persgården under eftermiddagen där du och din häst installerar er innan det är dags för första ridpasset tillsammans med de andra deltagarna. Efter detta serveras en lätt middag och vi lär känna varandra och diskutera vad vi vill ha ut av denna helg. Tidig kväll & en god natts sömn är det som kommer behövas för de kommande dagarna.

Lördag: Innan frukosten börjar vi med en rörelsesession nere vid sjön för att väcka kropparna tillsammans, innan vi går ner och väcker hästarna. Därefter serveras en härlig frukost i köket innan det är dags för dagens första ridpass. Lunchen serveras ute i det gröna och sedan får ni tid för egen reflektion, en god bok eller kanske ett dopp i sjön innan det är dags att sitta upp igen. När hästarna är klara för kvällen får ni chansen att genomföra ett funktionellt styrkepass med inriktning mot de områden som är bra att stärka upp för att orka med ridningen. Efter passet är man värd en dusch eller ett dopp i sjön, bastun är påslagen och man har chans att smälta dagens aktiviteter innan vi slår oss ner vid ett dukat bord och en god middag.

Söndag: Börjar vi med rörelseträning nere vid sjön innan hästarna får sitt. Frukost och sedan är det dags för det sista ridpasset och sedan avslutar träningssessionerna med ett välbehövligt rörelse/stretchpass innan det är dags att äta lunch och lämna Matts Persgården för denna gång.

Varmt välkomna!

Vad ingår:

  • 3 Träningspass med PT Lyman, styrka samt rörelseträning
  • 4 Träningspass för Stall Elsa Ekman, dressyr, hoppning och terränghoppning
  • Måltider från fredag kväll till söndag lunch ingår + frukt
  • Relax med bastu och bad i sjön
  • Boende i sovalkov inkl sängkläder & handduk
  • Uppstallning med tillgång till hage (exl foder, hö finns dock möjlighet att köpa på plats)

Pris: 2600: – pp inkl moms

 

Bokning & Betalning

Anmälan skickas till info@mattspersgarden.se med namn på ryttare och häst samt eventuella allergier och önskemål. Observera att platsen bokas i samband med att 2600: – betalas in och räknas som anmälan och är bindande. Kontonummer: 7675-13-04900 (Swedbank) märk betalningen med för och efternamn.

Erhåller vi ingen betalning från dig/betalningen inte går igenom är din anmälan förbrukad och platsen kan säljas till annan intressent. Om du får förhinder och av någon anledning inte kan delta på eventet får du överlåta din plats till någon annan. Du ansvarar själv för att sälja din plats vidare. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet som står utanför vår kontroll.

Med anledning av covid19 följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Comments are closed.