Matts Persgården välkomnar dig och din häst till oss för tre dagars intensiv och varierande träning. Det blir hoppning, dressyr och terräng och med hjälp av Stall Elsa Ekman får ni de verktyg ni behöver för att utvecklas vidare mot nya mål! Lika viktigt som att träna din häst är det att träna din kropp för att orka prestera på samma nivå som hästen och här kommer ni få hjälp av Ann-Charlotte från LymanPT med rörelse och styrkepass under kursen. Kursen vänder sig till dig mellan 12-15 år och antalet platser är begränsat.

Vad ingår:

  • 3-4 Träningspass med PT Lyman, Styrka samt rörelseträning
  • 4 Träningspass för Stall Elsa Ekman, dressyr, hoppning och terränghoppning
  • Måltider från måndag lunch till onsdag lunch ingår
  • Relax med bastu och bad i sjön
  • Boende i sovalkov inkl sängkläder & handduk
  • Uppstallning med tillgång till hage (exl foder, hö finns dock möjlighet att köpa på plats) extra uppstallning? Fråga vid bokning.

Pris: 2600: – pp inkl moms

Betalning & Bekräftelse

1600: – betalas in innan den 1/6 och räknas som anmälan och är bindande, den resterande betalningen på 1000: – betalas in senast 11/6 till bankgironummer 7675-13-04900 (Swedbank) märk betalningen med för och efternamn samt ”young rider”.

Erhåller vi ingen betalning från dig/betalningen inte går igenom är din anmälan förbrukad och platsen kan säljas till annan intressent. Om du får förhinder och av någon anledning inte kan delta på eventet får du överlåta din plats till någon annan. Du ansvarar själv för att sälja din plats vidare. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet som står utanför vår kontroll.

Comments are closed.