Privacy Policy Boendet – Matts Persgården

Din vistelse hos oss

Byggnaden

”Gamla boden” kallade vi det, då det var en gammal bod där vi förvarade saker, sedan byggdes det en lägenhet uppe på övervåningen och på nedanvåningen hade pappa sitt bokbinderi.
I dagsläget består byggnaden av en stor hall när man kommer in, till höger ligger ett kök med öppen planlösning och en stor gammal spis och ett bord som är gjort av ett gammalt träd i byggden. Golvet är av betong och de gamla träsocklarna ligger kvar som trösklar. Går man till vänster så kommer man in i omklädningsrummet med två duschar, en toalett och en bastu som är placerad nära det stora glaspartiet som också är skjutdörrar ut mot trädgården.
I hallen leder trappen upp till det stora rummet som används både som konferensrum samt yogarum, här är samma stora glasparti ut mot trädgården och hela rummet andas lugn.
Till höger i rummet finns en mindre del där den öppna spisen står samt soffor, fotöljer och böcker finns, fortsätter man inåt rummet kommer man till den stora sovsalen. Där finns nio stycken 90 sängar och en 120 säng, vid behov kan detta utökas om man är ett större sällskap.

Beskrivning av boendet

Köket

Sällskaps och Yogarum

Sovalkover

Badrum

Boka din upplevelse med oss
Boka nu