Privacy Policy Aktiviteter – Matts Persgården

Träning och inspiration

Våra erbjudanden

Oberoende av vilken typ av träning man önskar så finns det mesta att tillgå på gården, härliga löpspår, cykelleder, rullskidor m.m.

Funktionell Träning

På Matts Persgården jobbar vi främst med “funktionell träning”. Denna typ av träning ger dig styrka, stabilitet, rörlighet, balans och koordination på samma gång. Och om du tränar på högre nivå även explosivitet. Med funktionell styrketräning kopplar du ihop kroppens olika delar och tränar din kropp som en enhet.

Yogaretreat

Kraftens yoga där positioner sk asanas tillsammans med andningsövningar/pranayama utgör grunden.
Föreläsningar om stabilitet och yoga och andningens betydelse.

Rid & träningskurser

Matts Persgården välkomnar dig och din häst till oss med ridning, träning och chans att umgås och njuta tillsammans med likasinnade. Hoppning, dressyr och terrängbanan står till ert förfogande och med hjälp av erfarna instruktörer får ni de verktyg ni behöver för att utvecklas vidare mot nya mål!

Teambuildning

Teambuilding är aktiviteter som syftar till att sammansvetsa en grupp människor, ofta ett arbetslag eller ett lag inom sport, så att samarbete och socialt samspel fungerar bättre. Ett team som lyssnar, respekterar och har roligt tillsammans kan gå hur långt som helst!

Partners

Yoga by Milo

PT-yoga

Olsbennings Maskintjänst

Anläggningsansvarig

Lyman PT

Personlig träning

Stall Elsa Ekman

Hästtränare
Boka din upplevelse med oss
Boka nu